Waqas Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Engr100 projesi olarak "Peer to Peer File Sharing Systems" hakkinda akademik olarak pdf, article yada bunun gibi isime yarayacak seyler bulabilecegim siteler var mi ? Sitenin yan basliklari ; * What is Peer to Peer * The history of the Peer to Peer * Types of P2P and Software * How does P2P work? * What are the benefits of the P2P? * What are the negative side of the P2P? * Handling the Security of P2P * The fortune of the P2P bu konular hakkinda olucak.Bunlar hakkinda siteler ,article lar onerebilirseniz sevinirim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Wikipedia'da P2P ve P2P file sharing diye 2 ayrı article var bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 http://scholar.google.com/scholar?q=p2p&hl=en&lr=&btnG=Search yalnız okul kütüphanesinden ya da bir vpn bağlantıyla erişmen gerekebilir. okulunuzun anlaşması vardır kesin, yoksa makalelere para vermen gerekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mum_Chamber said: http://scholar.google.com/scholar?q=p2p&hl=en&lr=&btnG=Search yalnız okul kütüphanesinden ya da bir vpn bağlantıyla erişmen gerekebilir. okulunuzun anlaşması vardır kesin, yoksa makalelere para vermen gerekecektir. Evet erisebiliyorum =] Tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 p2p benim mezuniyet tez konumdu :D Istanbul Bilgi Universite'ne gidip, eski tezlere bakarsan eger, benim bayag bir kasip ugrastigim notlari inceleyebilirsin ( eskiden tezlere baktirirlardi, simdi bilmiyorum ) bol sans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar