Invulon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Azimle duvar deldik ;p en sonunda 200 yaptim ama icimde gecdi yani yapana kadar 1 yil geriden geliorum resmen :) neyse arada bi Dream Configi cikardim bakip komaya girebilirsiniz ;p[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ha bide bu adi ustunde dream yani ;p cikmaz yapilmaz yapilsada omur yetmez[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hehe hll olsun ortim sen 1 sene geriden geliosun ya ben?[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Sonunda! :O lol kac trilyon xp poolla 200 yaptin :p Pande armor biraz salak duruyo bence, 1750 complit sacmaligida cabasi[signature][hline]Golestandt - Godfather - 205Chrysaor - The Man - 200Soidia - Saint - 190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 sadece shoulderpadler yeter ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bu ne abi!?!? Voltrana benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rickatlas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 OHA bu ne clan versiyonumu ? 1750 comp lit yuh ne ister buna engi oldugum halde hmm eee buarada o kardar mı istiyo bu nasıl elde edliyo nodrop deilse bile fiyatını sormak bilem istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 tebrikler...[signature][hline]Daoc: LvL 15 Scout ''Gilth'' Ao : LvL 115 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar