eudoxus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 İlerleyen saatlerde kadıköydeki salı pazarı ispark a arabamı koymam lazım. Pazar akşamı 10 da dönüceğim gittiğimde büyük olaslık kimse olmayacak herhangi bir faturada kesilemiyecek. Arabamı alırkende büyük olasılık kimse olmayacak arabayı çekerlermi bırakıp gitti bu diye??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 çekebiliteleri var maç, pazar kurulması vs. bence en iyi yer kadıköydeki otobüs duraklarında (alkımın ordaki) bırakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ya saat 4 te fenerbahçe stadının önünde olmam lazım:( Pazar kurulmaz ama maç olabilir tam bilmiyorum. Rıhtım biraz uzak kaçar o saat için hem bavul falan olcak yanımda. Resmen stres oldum akşam akşam taksiye binsem göztepe köprüsü civarında oturuyorum, kadıköye açıcak gece tarifesini feci yazıcak. Bu hafta bikere çektiler zaten bi daha olursa hoş olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Saat 6 da İSPARKçıların mesaisi bittikten sonra beleş :) Pazar günleride çalışmıyorlar. Ortaköy ve Yıldızda sıklıkla bırakıyorum. Bir problem çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ispark 0-2 saat için çalışıyo.. geçirdigin her 2 saat için birim ücreti odemen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 benim onerim ispark a birakmaman, onun yerine asagiya kadikoye kapali otoparka birak akmarin ordaki. pazar gunu de calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 iyide o zaman taksi daha ucuza gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar