karabocek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Arkadaslar selam oncelikle simdi ben bilgisayarıma format atacam 3 ay once bi leptap almıstım daha dorusu sımdı onla yazıom hernese ıste bu bılgısayara gırıyorum bios a boot ayarlarına geldigimde bi seyler yazıyor birisi disabled birisi enabled fakat asıl o hardware i ceverecegim bolumun uzerine gelemiyorum ! Napmam lazım baska yolu varmı ???[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock: :rock: Etheria UO Webmaster :rock: :rock: Lothlann UO Owner :rock:
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 nası da kızıstırıyorsun ortalıgı ya...Sımdı bende ters bı cevap versem nolacak kavga cıkacak ınsan gibi soyle anlamadıysan haksızmıyım ne boyle laf sokmalar vs ?[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock: :rock: Etheria UO Webmaster :rock: :rock: Lothlann UO Owner :rock:
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ya sımdı sen neye format cekıcen bu bır bıde daha acıklacı bısey yaz buda ıkı olsun :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Öne çıkan mesajlar