Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

havaya nooldu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan sus töbe töbe korkuom zaten..bide o resimde ki gibi arabistan da mağarada çekilen vardı..çocuğun teki fotoyu çektiği anda kalpten gitmişti...bismillah bismillah....[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
yaw turuncuydu düzeldi şindi!bu arada http://www.medyumalidegermenci.com'da şöyle yazıyor;
Cinler hamamlarda,mezarlıklarda,pis yerlerde,ahırlarda, çöplüklerde, ssız yerlerde,duvar deliklerinde ve ağaç kovuklarında yaşarlar.benim odam şimdi pis cin burda mı yani :(?[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Mesaj tarihi:
harbi öle günlük güneşlik yer nerde :). ben de çıkıcam şimdi dışarı yapmur yağıyo ıslana ıslana gitcez artık :)[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
böhüw.. o zmn ne duruon havanın tadını çıkar.. biz istte sürünüoz vallah[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
yok ya.. 3 gündür bööle hava zaten..
ölüorum yorgunluktan hep dışardaydım
bugün dinlenecem artıkın

[Bu mesaj DonCorleone tarafından 03 February 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
e sen bunalım takılıon öle soru fln çözüon tabi güzel senin için..
benim ne suçum vardı yaaa[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Sadece bunalım takılana mı yağmurlu hava güzel gelir? İlginç, ruh halim ne olursa olsun yağmuru ve yağmurda gezmeyi seven biri olarak pek mantıklı gelmedi. Ben bi çık elle emin ol senin de hoşuna gidecek. Yada koy bi Pink floyd müzik de aşım olaylarıyla birlikte iyice mod ol bak gör nasıl birleşiyoun o yağmurlu havayla, nasılda güzel gözüküyor sana İstanbul.

Ooof of İstanbul'u özledim. Yağan yağmurun denize düşünce çıkardığı sesi özledim....[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
  • Yeni Oluştur...