PhysX Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Karadelikleri düşünürken aklıma takıldı, şöyle atomun tam anlamıyla parçacıklarını gösterebilen bir resim mevcut mu acaba? yani kuarkları falan rahatlıkla görebileceğim bir resimden bahsediyorum aslında böyle bir şey olmayabilir de.. yani görsel olarak birşeyler arıyorum bu resim olduğu gibi yazılım vs. de olabilir mümkün mü böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 oha dönüşüm şeyleri bilem var + rep hatta hareketleri falan olsa über rep vericektim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 üç elektronlu sistem için antisimetrik psi fonksiyonu yazmamla beraber quantum ödevim bitti sen bana vermesen bile ben kendime rep veriyorum. eğer fourier analiz çalışıp da yaptıklarımız tamamıyla anlarsam da über rep vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kendini 18th level fail mastera atlat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bunu nerden buldun /hr/ denmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Goog'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar