Finkel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce nikon d40x fotograf makinesi aldım baya bi resim çektim. Resimleri bilg e attım ama baktığımda resimler küçük olarak gözüküordu. yarım edebilecek var mı=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 makinanın menüden çekilen resmi hangi boyutta kaydedeceğini belirleme diye bi seçenek var mı? Varsa küçük boyutta mı? Öyleyse çektiğin resimler gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 evet onada baktım en yüksek boyuttalar.=/ image size da large da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 neyle baktın program ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 fotoların yanlış şeysini atmış olabilirsin boyutları ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Cuce said: neyle baktın program ne? bildiğimiz windows faks görüntülüyecisimi ne varya o:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar