Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 zeytinyağlı sabunla saçımı yıkayınca halı gibi oluyor ama ben seviyorum öyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ardeth said: zeytinyağlı sabunla saçımı yıkayınca halı gibi oluyor ama ben seviyorum öyle sdf ahaha (:D walla aynen öle oluyo çok sertleşiyo ve kepek sorunsalı çıkabilir haberiniz olsun çok sağlam durulamalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 kafanizin sakin yaglanmasina izin vermeyin. Kabuslakma oluyor ve kepek sorunsali okuz boyutuna gelebiliyor. Kabuklasma sorununu yasadim . ama gerek sampuanlar ve yaglar sonucu durumu neredeyse atlattim . kabuklasma dokulmeyi de tetikliyor benden soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 2 haftadır yıkamıyordum, eyvah eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bioxcin (umarım dogru oldu) gayet iyi benim saçların dökülme hızını gözle görülür hızda azalttı ve hatta saçımın açılmaya başladığını hissetirdiği kenarlarda saç bile çıktı.Ciddyim çıktı ya yanılmıyorum. Yani reklam gibi olmasın ama baya saglam ben sadece şampuanını kullanıyorum üstelik.Fiyatı 24 YTL idi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 defne şampuanı içine az biraz çam terebentini de konuluyor. aktarlardan alabilirsiniz. ancak içeriden çalışmak (hap falan) daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ya saçmalamayın allah aşkına. kesmicen günlük duşunu aksatmıcan. 1 yıl sonra uzun saçın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 damardan alinca cok daha hizli uzuyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 haydar hocam taş bağlasam uzar mı diye bi soru hatırladım şimdi posta gazetesinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 kel olanlar işte böle biri küçükken üstünden atlamışdır sonra geri atlamadıysa fln işte kel kalabilirsin XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Polan said: Ya da bana moral verin işte ya.Off... hayat güzel kuslar böcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 uzun saç her gün yıkanmaz kesinlikle. saç derisine zarar verebilirsin, bundan dolayıda daha yağlı,kirli gözükür, incelir, inceldiği için daha çabuk kirlenir yada kirli gözükür. düzene oturtup uygun şampuanı bulmalısın. aminexil olaylarına gir kesinlikle. bioxcin,vichy,loreal den seç beğen araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ya yıkan uzar öh ne kastınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar