Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7L5 and paladin with ip

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar gayretlerim sonucu aynı anda toa ile uğraşmama rağmen sonunda 7L5 oldum ve ip aldım..
Sanırım Kay serverının 1. ya da 2. ip+fh paladiniyim tüm paladinlere allah nasip etsin çok zevkli kendimi soloyken bile clericle gibi hissediyorum ölümsüzlük gibi bişey...[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion)
Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard)
Mesaj tarihi:
ip ve fh yi almak icin neden 7L5 İ bekledin anlamadim genelde purge felan alip sonrami aliyosunuz ip yi ?

[Bu mesaj daverc tarafından 31 January 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet zegna hepsini fulledim purgemide aldim :)
şimdi de ap e gidicem biraz... yakında ölümsüz olurum artık :)[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion)
Mesaj tarihi:
daverc ben hobbite sık sık geliyorum senle bi karşılaşsak da nedenini anlatmak yerine direkt charda güstersem :)[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion)
Mesaj tarihi:
eheheh bende dalcan sandim once ole bi solemisinki :) ozgur abilerle buluscagin zamani bilirsem gosterirsin :)[signature][hline]Her giden memnun ki yerinden; Yılllar geçti,hic dönen olmadi seferinden...
Mesaj tarihi:
gratz stjoe[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay
Mesaj tarihi:
grats stjoe :)
benim pallyimde suanda 3L2 purge icin kasiyorum 3L4de alicam. :)
sonrada 5L7de ip almayi planliyodum ama fikir degistirdim mob,mop filan almaya karar verdim ilk once. :)
bakalim onumuzdeki rrler ne gostericek ehe[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe.
Forumun cop kokmasina karsiyim.
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Mesaj tarihi:
bence doğru karar öncew mop mob al sora canın sıkılacak uzun süre ip alana kadar ama diğerleri bence charın guçlenmesi açısından öncelikli[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion)
  • Yeni Oluştur...