StJoe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Evet arkadaşlar gayretlerim sonucu aynı anda toa ile uğraşmama rağmen sonunda 7L5 oldum ve ip aldım.. Sanırım Kay serverının 1. ya da 2. ip+fh paladiniyim tüm paladinlere allah nasip etsin çok zevkli kendimi soloyken bile clericle gibi hissediyorum ölümsüzlük gibi bişey...[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ip ve fh yi almak icin neden 7L5 İ bekledin anlamadim genelde purge felan alip sonrami aliyosunuz ip yi ? [Bu mesaj daverc tarafından 31 January 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Tebrikler :)[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 evet zegna hepsini fulledim purgemide aldim :) şimdi de ap e gidicem biraz... yakında ölümsüz olurum artık :)[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 daverc ben hobbite sık sık geliyorum senle bi karşılaşsak da nedenini anlatmak yerine direkt charda güstersem :)[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 eheheh bende dalcan sandim once ole bi solemisinki :) ozgur abilerle buluscagin zamani bilirsem gosterirsin :)[signature][hline]Her giden memnun ki yerinden; Yılllar geçti,hic dönen olmadi seferinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 gratz stjoe[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 grats stjoe :) benim pallyimde suanda 3L2 purge icin kasiyorum 3L4de alicam. :) sonrada 5L7de ip almayi planliyodum ama fikir degistirdim mob,mop filan almaya karar verdim ilk once. :) bakalim onumuzdeki rrler ne gostericek ehe[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bence doğru karar öncew mop mob al sora canın sıkılacak uzun süre ip alana kadar ama diğerleri bence charın guçlenmesi açısından öncelikli[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar