mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bole bi video wardı daha once pati de koyulmuştu ama arama cok kotu olduğu için bulamadım biri bulupta koyarsa cok sevinirm video fransızcaydı ama ingilizce altyazılıydı bi rp oyunun videosuydu lutfe yardım edin yaw..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 adam anlaşıyodu lvl 5lik gerifle beni kesebilirsen tüm itemlerimi sana verecem diye afk bırakıp gidiyodu o arada azmedip herif bunu kesiyodu öyle bişey miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hayır, paladin lvl 80 falandı yaında mage vardı bunların masaustu frp oyunununa bi arkadaşları katılıyodu. içli dışlı oluyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 2nizin dediğide deil şimdi 2 tane cok ciddi eleman war oynayan 1 tane bunların yanına ta.ak bi eleman gelio ve oyunu oynuolar yani ciddi bi video deil direk komedi için boole arada video deişio barbar falan kesiolar soora bi aksam rest yaparlarken bu ta.ak eleman bi tanesine tecavuz edio falan cok guzel bi videoydu izleyen yok mu ya...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 benım dediğim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Cüce'nin dediği evet. Ama ilk söylediğinde kabul etmediğin için linkini vermicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ya wer işte tmm ama ben içli dışlı olduklarını başka mana da anladım dooru aslında içli dışlı oluolar ozur dilerm cuce hadi werin şu linki yaw yaptık bi hata affedin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 french d&d diye aratirsan cikar [video]http://video.google.com/videoplay?docid=-7054443995840514797&q=french+d%26d&total=14&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=nhmUj9QJ9RM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 cok saolun ben baska sekillerde aradım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar