Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ulaşmak istediklerim ulaşamadıklarım(liste)

karabekar

Öne çıkan mesajlar

1- nobel
2- IG nobel

normal nobeli bilemem de IG nobel için iki araştırma konusu buldum bile, hidrojenmonoksitin kanser hücrelerin hayatta kalması için kritik bir kimyasal olduğu konusu veya herhangi kısıtlı bir hacme yerleştirilen kulaklıkların mutlaka birbirine dolanması sırasından kaybettiği entropiyi dengelemek için sistemin entropisini nasıl arttırdığı üzerine bir proje olabilir. ikinci araştırma sonucu kulaklıkların kendi hallerine bırakıldığı takdirde neden herzaman dolandığını açıklamayı umuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

-galatasaray lisesi (kazandım gitmedim çünkü gerizekalıyım)
-istanbulda düzgün bir üniversite (kazanamadım çünkü gerizekalıyım özel üniversitede okumaktayım)
-6 aydan uzun bir ilişki (sanırım bu da gerizekalı olduğumdan daha üzerinde çalışıyorum çözemedim)

bakalım üni 3. sınıfım şuan daha neler eklencek
Sosyal ağlarda paylaş

ben şimdiden düşünmeye başladım kulaklığın farklı durumlarını ve o durumların enerjilerini nasıl tanımlayıp, o durumda olma olasılıklarını ve entropilerini bulacağımı. ilerde yeterince ciddi makale yayınladıktan sonra aradan çaktırmadan bir de onu yayınlamayı düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

karabekar said:
evin ve araban olsa mesela daha eğlenceli olabilir.

arabam var =)
orda burda kalıyorum.
Dostum ve sevgilimin evi var benim diyebileceim. =) göçebe hayatı yasıyorum.

-nereye kadar ?
hicbi fikrim yok gittigi yere kadar.
hatalarımı yada yapamadıklarımı kafaya takmamak daha kolay.hayat bi gün oda bügun felsefesi tam benlik walla. bi ara bende uzaklasıp kafaya takıodum. ama simdi takmıom
Sosyal ağlarda paylaş

yazılımcılık demişsinde,süper zeki biri değilsen yazılımcı olmanın da diğer ofis mesleklerinden pek farkı yok,hele hele büyük bi firmada(türkiyede) çalışıyorsan genelde rutin işleri yaparsın,nerden biliyorum bu yaz stajımın 2 ayını büyük bir inşaat firmasının bilgi işleminde çalışan yazılım müh. bir elemanın yanında geçirdik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...