Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 1- nobel 2- IG nobel normal nobeli bilemem de IG nobel için iki araştırma konusu buldum bile, hidrojenmonoksitin kanser hücrelerin hayatta kalması için kritik bir kimyasal olduğu konusu veya herhangi kısıtlı bir hacme yerleştirilen kulaklıkların mutlaka birbirine dolanması sırasından kaybettiği entropiyi dengelemek için sistemin entropisini nasıl arttırdığı üzerine bir proje olabilir. ikinci araştırma sonucu kulaklıkların kendi hallerine bırakıldığı takdirde neden herzaman dolandığını açıklamayı umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 -galatasaray lisesi (kazandım gitmedim çünkü gerizekalıyım) -istanbulda düzgün bir üniversite (kazanamadım çünkü gerizekalıyım özel üniversitede okumaktayım) -6 aydan uzun bir ilişki (sanırım bu da gerizekalı olduğumdan daha üzerinde çalışıyorum çözemedim) bakalım üni 3. sınıfım şuan daha neler eklencek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ardeth said: kulaklıkların mutlaka birbirine dolanması sırasından kaybettiği entropiyi dengelemek için sistemin entropisini nasıl arttırdığı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 said: 3-en az 3000ytl maaş almak istedim ulaşamadım 1450 de takıldım. (yazılımcı olursam alıcam) necisinki şimdi ? code monkeymi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ardeth said: ikinci araştırma sonucu kulaklıkların kendi hallerine bırakıldığı takdirde neden herzaman dolandığını açıklamayı umuyorum Bunu ilk deneyenin sen olduğunu mu sanıyosun? Bu uğurda nice bilim adamları telef oldu, Tesla adını hiç duymuş muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben şimdiden düşünmeye başladım kulaklığın farklı durumlarını ve o durumların enerjilerini nasıl tanımlayıp, o durumda olma olasılıklarını ve entropilerini bulacağımı. ilerde yeterince ciddi makale yayınladıktan sonra aradan çaktırmadan bir de onu yayınlamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 karabekar said: evin ve araban olsa mesela daha eğlenceli olabilir. arabam var =) orda burda kalıyorum. Dostum ve sevgilimin evi var benim diyebileceim. =) göçebe hayatı yasıyorum. -nereye kadar ? hicbi fikrim yok gittigi yere kadar. hatalarımı yada yapamadıklarımı kafaya takmamak daha kolay.hayat bi gün oda bügun felsefesi tam benlik walla. bi ara bende uzaklasıp kafaya takıodum. ama simdi takmıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 mine tugay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 grup :( yapmak isteyip yapamadgım our bu gerçi ama asdsad ya şu can dündar gibi o kdar donanımlı bi adama ulaşmaya isterdim herahlde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Odinn said: said: 3-en az 3000ytl maaş almak istedim ulaşamadım 1450 de takıldım. (yazılımcı olursam alıcam) necisinki şimdi ? code monkeymi :p teknik desteğim codemonkey ne demek bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yazılımcılık demişsinde,süper zeki biri değilsen yazılımcı olmanın da diğer ofis mesleklerinden pek farkı yok,hele hele büyük bi firmada(türkiyede) çalışıyorsan genelde rutin işleri yaparsın,nerden biliyorum bu yaz stajımın 2 ayını büyük bir inşaat firmasının bilgi işleminde çalışan yazılım müh. bir elemanın yanında geçirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar