fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 oynayan var mı ? zamanında oynamıştık bunu da yeniden çıkıvermiş oyun :p bilen eden varsa ona göre davranalım hehe. http://www.gamespot.com/pc/strategy/sevenkingdoms/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 arkadaş biraz noob, kusura bakmayın: conquest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ya yükledim şu an ve oyunu açınca ses var ama görüntü yok nasıl çözeceğimi de bilmiyorum kaldı öyle sitesinde driverları update edin diyo ki hepsi son versiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Oha seven kingdoms!Offf.Az mı oynadım lan zamanında..Gelsin rapidshare ejeauehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 he ya az mı oynadım zamanında tey tey yine hoplite ile orta çağ savaşçılarını falan aynı zamana koyarak enteresan bir sentez yapmaktan kaçınmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 10 dakikalık izlenimim: kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 benim de 15 dakikalık izlenimim kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 herkes kötü diyosa üzülmiim çalışmadığına(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 İndiriyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar