medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 İnsanlar dirseklerini yalayamazlar. Eğer çok $iddetli hap$ırırsanız kaburgalarınızdan biri kırılabilir. Bir saat süreyle kulaklık takarak bir $ey dinlemek kulaktaki bakteri sayısını yüzde 700 arttırır. Hap$ırmayı engellemeye çalı$ırsanız ba$ınızıdaki ya da boynunuzdaki damarlardan biri çatlayabilir. Domuzlar vücut yapılarından dolayı hiçbir zaman ba$larını yukarı kaldırıp gökyüzüne bakamazlar. Dünya nüfusunun yüzde 50'si hiç telefonla konu$mamı$tır. Fareler ve atlar kusamazlar. Çakmak kibritten önce icad edilmi$tir. Dünya genelinde fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların yakla$ık dörtte biri,makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyen meraklılar nedeniyle gerçekle$mektedir. Bir insan ya$amı boyunca uyku sırasında ortalama 70 böcek ve 10 adet örümcek yutar(bu bana pek inandırıcı gelmedi ehueh) İnsan idrarı zifiri karanlıkta parlar. Parmak izi gibi dil izi de her insanda benzersiz özellikler ta$ır. Son bilgi ise $u:Bu haberi okuyan insanların yüzde 75'inden fazlası $u anda dirseklerini yalamaya çalı$maktadır.[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 acaba bunlarla ilgili açılan kaçıncı topic merak ettim şimdi :-?[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 evet biliyorduk nihahaha[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 O benim dü$üncem değil zaten :)[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=9977 lütfen önce biraz araştıralım. olmuyo böyle :p hı bu arada ben bu yazıyı ilk okuduumda farkettim dirseğimi yalayamadığımı doğrudur.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Kusura bakmayın bilmiyordum daha önce böyle bir topicin açıldığını[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Ayh çok pardon ara$tırmadığım için bi daha olmaz beyefendi :P gıcıksın i$te bunu kabul et ok :)[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: aquila, 03 February 2004 01:00 tarihinde demiş ki:idrar parlamıyo.tecrübeyle sabittir parladığını iddia eden adam belki fosforlu işiyor, ha? :-P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 lol bu sly-one'da her bayanın attığı topic arkası türüyor ehe ne iş ;)[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 evet evet doğru.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 arkadaşım o benim.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Abıııı Bocek Muhabbetı Icıme oturdu Bu gece Uyumayacam :P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
replikas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ''Bir insan ya$amı boyunca uyku sırasında ortalama 70 böcek ve 10 adet örümcek yutar(bu bana pek inandırıcı gelmedi ehueh)'' tabii...tabii öyledir anlıyorum haha :)!!![signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 sadece 70 böcek ve 10 örümcekse çok azmış yahu :P kesin daha fazladır :P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 doğru tabi ben bayadır yutmuyorum böcek diye hususi odanın kapısını açık bırakıyorum :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 "bunları biliyomuydunuz" diye diye her boku öğrettiniz adama zorla yeter ulan[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 lol sakin[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Bunların hepsi sallama.. Ortaya çıktı. GEyiğin teki geyik yapmış salmış nete.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 543534534735735.ye yazıldıgı icin biliyoduk:)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 dirsek yalama olayı dpğru az sonrada gidip idrar şeysini deniycem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bira içince daa çok parlar mı acaba.. merak ettim med bana biraa ver[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 hepinizin ağzına girecem möhühehehe ! ( Boojack=böcek bilmeyenlere.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya boojack sormuştum sana ama o topici bulamadım.. sen cash bojack misin?[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar