Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 taksiye falan binme. evine bırakma. durakta bekleme. gereğinde fazla ilgi gosterme. bu kız milletinin dötü cabuk kalkıyor. seven kız bakmaz, diğerleri cok bakar(mış). walla bende yeni öğrendim =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 _TaYFo_ said: Arkadaşlar ben en geç bu hafta sonuna doğru sevdiğim kızla konuşacağım ve herşeyi açıklayacağım.İstanbuldayız o Anadolu ben ise Avrupa yakasında.Özel üniversitede okuyorum ama ailemin fedakarlığıyla yani öyle bana özel araba tahsis edilecek kadar zengin aile değiliz.Sevdiğim kızın ailesinin maddi durumu ise iyi diyebilirim belli standartlara alışık sonuçta o da özel üniversitede okuyor.Lafı şuraya getiriyorum ki o da beni seviyorsa arabamın olup olmamasına bakarmı malum İstanbul kocaman şehir mesafe de büyük olunca ara da her seferinde onu taksiyle evinden al sonra taksiyle evine bırak falan durumları olabilir tabi ilişki başlarsa... Bu arada muhabbet geyik potansiyeline açık, pek yapılmazsa sevinirim çünkü vaktim kalmadı.. bu arada kızla konuştunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 YA NEDİR BU YÜZEYSEL BAŞLIKLAR. DEFOLUN GİDİN YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kız arkadaşının gözlerini kör edeceksinki bidaha arabaya bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Alexi_Septimus said: YA NEDİR BU YÜZEYSEL BAŞLIKLAR. DEFOLUN GİDİN YA. noluyoruz konuyu hortlatmışsın :D Bu arada ben de bu yüzeysellikten memnun değilim ama suçlusu ben değilim heralde bugünlere gelinmesinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 _TaYFo_ said: Alexi_Septimus said: YA NEDİR BU YÜZEYSEL BAŞLIKLAR. DEFOLUN GİDİN YA. noluyoruz konuyu hortlatmışsın :D Bu arada ben de bu yüzeysellikten memnun değilim ama suçlusu ben değilim heralde bugünlere gelinmesinin.. hocam afedersinde açtığın 2 başlığa baktım beni benden aldılar biri 'Seven kız arabaya bakar mı?' diğeride 'Birinden nasıl intikam alırsınız?' bu arada suçlusu kim bugünlere gelinmesinin çok merak ettim? hadi oylama yapalım dicemde şu aralar patinin yarısı banık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bakmazsa hata yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yine de bakmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sonu garbıçtan başka biyere gitmiycek bir konu uplanmış. zamanında kilit vurmamışız şimdi vuruyorum. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 elegantsa bakar bence. normalse bakmayabilir. hatundan hatuna değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar