fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben geçen türbanlı gördüm x5 sürüyodu. vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Zegna said: bakar. cry more ^^ =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 -Wissy said: Zegna said: bakar. cry more ^^ =] futbol banın acıldımı len :) ps: dory legbra recall vs, tartismayiniz. geregi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ben kız olsaydım arabaya bakardım. Doğruya doğru şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 arabaya bakmak ne demek bi kere bunu tartışmalıyız. toplumsal bastırılmışlıklar sonucu arabaya vermek diyemiyoruz. bu daha önemli. önce bunu tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben GenceKsK bu kullanıcı benim girmediğim kullanıcı ugrastım ve buldum şifresini ama hala kullamıcam çünki artık isminin bir önemi kalmadı bende ... BU MSJ I SADECE KİMSENİN BENİ ÇAĞIRMADIĞI VE ESKİ BİR PATİCİ OLARAK FORUMLARI GEZERKEN GÖRDÜĞÜMÜ KANITLAMAK İÇİN ATIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ya kizlar arabaya bakiyorsa erkeklerde popoya bakiyor yani ne olacak bu isin sonu ikiside kursal saf sevgiyi curutuyor dimi.. Biz norvec gibi zengin bir ulke olsak ve kizlar arabaya bakmaya devam etse kimse takmaz cunku herkezin arabasi olur, simdi kizlar arabaya bakinca sorun oluyor.. 3. dunya ulkesi oldugumuz en guzel ornegi Ayrica seven kiz erkegin gozlerine bakar..Yani basliktaki SEVEN kelimesi isi biraz bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ee inanmıstık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Fin said: ee inanmıstık biz eyw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Zegna said: -Wissy said: Zegna said: bakar. cry more ^^ =] futbol banın acıldımı len :) ps: dory legbra recall vs, tartismayiniz. geregi yok. off her gun deniyorum mesaj atmayi, hep ayni aci gerceki yuzume vuruyor sistem =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 özel ünide okudum 1. sinifta arabam yoktu 2 kızla cıktım 2. sinifta arabam oldu 2964534 kızla cıktım nasi iyimi sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Devlet lisesinde/unisinde okudum/okuyorum. Arabam yok. 349875398 kizla ciktim. Zegna futbol bolumu yasagimi kaldir, taktik vereyim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 neyse sıra baslığa yorum yapmakta arabası olana kızlar bakıyo kardesim .. hepsi demiyelimde geneli bakıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 fen lisesinde okudum ( ooowwwww) araban yoktu. zaten gerek de yoktu yatılıydım çünkü. hiç kızla çıkmadım. çünkü kız yoktu ortamda. özel üni de 3 senedir okuyorum. araban yok. bi kızla çıktım. araban olsa yoldan geçen kızları alırım fantezisi kuruyorum. demekki lazım bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Zegna said: özel ünide okudum 1. sinifta arabam yoktu 2 kızla cıktım 2. sinifta arabam oldu 2964534 kızla cıktım nasi iyimi sdfgsdf Peki hepsi hafif kizlarmiydi. Sence? Yani normal degilmi kizlarin tercihlerinde bunu bir etken olarak gormesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 cıktıgın kızların pacozluguna gore o sayı 10 a dusmesin yalniz ehueh 1 dönem vito kullandım, ne Range ne bmw en krali vito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 fede said: fen lisesinde okudum ( ooowwwww) araban yoktu. zaten gerek de yoktu yatılıydım çünkü. hiç kızla çıkmadım. çünkü kız yoktu ortamda. özel üni de 3 senedir okuyorum. araban yok. bi kızla çıktım. araban olsa yoldan geçen kızları alırım fantezisi kuruyorum. demekki lazım bişey. Ya sen o tiple biraz zor dude sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 özel lisede okudum, yavşayan kızları tersledim, kimseyle de çıkmadım. şimdi devlet ünideyim, halen çıkmadım. VE ARABAM YOK. TESADÜF MÜ ? SİZ KARAR VERİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Fly said: özel lisede okudum, yavşayan kızları tersledim, kimseyle de çıkmadım. şimdi devlet ünideyim, halen çıkmadım. VE ARABAM YOK. tesadüf mü ? siz karar verin. hmmm tesaduf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 are you wanna go yorunge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Zegna said: are you wanna go yorunge? Ya kizlari tersledim hic kizla cikmadim halende cikmadim.. Siz karar verin diyince bende ne biliyim.. Yoksa ben dunyada yasamaktan memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 o zaman yazmadan once bi kere daha dusunelimki tartısma kavga cıkarıcı veya insanları kıracak seylerden kacınalım. neyse konu sapmasin, sadece recall icin yapilmis bir uyari degil herkes uzerine alınabilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Zegna said: are you wanna go yorunge? do you wanna go yorunge? :P tamam kizma dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 oha tipimde ne var lan lokum gibi çocuğum edit: ayrıca aahahufhaıuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ya bi biraksalar ne geyik cevirecem de izin vermiyorlar hahah Elimde Zegna ile ilgili oyle bir resim var ki yani nasil altindan kalkar bilemiyorum ama yok yok daha sonraya sakliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar