Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seven kız arabaya bakarmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arabaya bakmak ne demek bi kere bunu tartışmalıyız. toplumsal bastırılmışlıklar sonucu arabaya vermek diyemiyoruz. bu daha önemli. önce bunu tartışalım.
Mesaj tarihi:
ben GenceKsK bu kullanıcı benim girmediğim kullanıcı ugrastım ve buldum şifresini ama hala kullamıcam çünki artık isminin bir önemi kalmadı bende ...

BU MSJ I SADECE KİMSENİN BENİ ÇAĞIRMADIĞI VE ESKİ BİR PATİCİ OLARAK FORUMLARI GEZERKEN GÖRDÜĞÜMÜ KANITLAMAK İÇİN ATIYORUM
Mesaj tarihi:
ya kizlar arabaya bakiyorsa erkeklerde popoya bakiyor yani ne olacak bu isin sonu ikiside kursal saf sevgiyi curutuyor dimi..

Biz norvec gibi zengin bir ulke olsak ve kizlar arabaya bakmaya devam etse kimse takmaz cunku herkezin arabasi olur, simdi kizlar arabaya bakinca sorun oluyor.. 3. dunya ulkesi oldugumuz en guzel ornegi

Ayrica seven kiz erkegin gozlerine bakar..Yani basliktaki SEVEN kelimesi isi biraz bozuyor.
Mesaj tarihi:
Zegna said:
-Wissy said:
Zegna said:
bakar.

cry more ^^ =]

futbol banın acıldımı len :)

ps: dory legbra recall vs, tartismayiniz.
geregi yok.

off her gun deniyorum mesaj atmayi, hep ayni aci gerceki yuzume vuruyor sistem =[
Mesaj tarihi:
fen lisesinde okudum ( ooowwwww) araban yoktu. zaten gerek de yoktu yatılıydım çünkü. hiç kızla çıkmadım. çünkü kız yoktu ortamda.

özel üni de 3 senedir okuyorum. araban yok. bi kızla çıktım. araban olsa yoldan geçen kızları alırım fantezisi kuruyorum. demekki lazım bişey.
Mesaj tarihi:
Zegna said:
özel ünide okudum 1. sinifta arabam yoktu 2 kızla cıktım

2. sinifta arabam oldu 2964534 kızla cıktım

nasi iyimi
sdfgsdf

Peki hepsi hafif kizlarmiydi. Sence? Yani normal degilmi kizlarin tercihlerinde bunu bir etken olarak gormesi.
Mesaj tarihi:
fede said:
fen lisesinde okudum ( ooowwwww) araban yoktu. zaten gerek de yoktu yatılıydım çünkü. hiç kızla çıkmadım. çünkü kız yoktu ortamda.

özel üni de 3 senedir okuyorum. araban yok. bi kızla çıktım. araban olsa yoldan geçen kızları alırım fantezisi kuruyorum. demekki lazım bişey.

Ya sen o tiple biraz zor dude sorry :(
Mesaj tarihi:
özel lisede okudum, yavşayan kızları tersledim, kimseyle de çıkmadım.

şimdi devlet ünideyim, halen çıkmadım.

VE ARABAM YOK.

TESADÜF MÜ ? SİZ KARAR VERİN.
Mesaj tarihi:
Fly said:
özel lisede okudum, yavşayan kızları tersledim, kimseyle de çıkmadım.

şimdi devlet ünideyim, halen çıkmadım.

VE ARABAM YOK.

tesadüf mü ? siz karar verin.

hmmm tesaduf
Mesaj tarihi:
Zegna said:
are you wanna go yorunge?

Ya kizlari tersledim hic kizla cikmadim halende cikmadim..

Siz karar verin diyince bende ne biliyim.. Yoksa ben dunyada yasamaktan memnunum
Mesaj tarihi:
o zaman yazmadan once bi kere daha dusunelimki tartısma kavga cıkarıcı veya insanları kıracak seylerden kacınalım.

neyse konu sapmasin, sadece recall icin yapilmis bir uyari degil herkes uzerine alınabilir bu arada.
Mesaj tarihi:
Ya bi biraksalar ne geyik cevirecem de izin vermiyorlar hahah Elimde Zegna ile ilgili oyle bir resim var ki yani nasil altindan kalkar bilemiyorum ama yok yok daha sonraya sakliyorum :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...