-Lethe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Yükledim programı güzel güzel çalışıyor da (elinize sağlık valla :) ) bir çok şarkıda winamp aptalı şarkı albümü hakkında filan bilgi veriyo beni deli ediyo sözleri göstermiyo ne yapmam lazım bunu engellemek için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 sarkinin id3 taginin Lyricz databaseiyle tami tamina uyusmasi lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Lethe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya aslında bi süre kullanıyorm çıkıyo şarkıların sözleri ama gittikçe daha az şarkının sözlerini göstermeye başlıyor yani bulunamadı demiyo (bazılarında diyo) winamp albümle ilgili vermeye başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ben kullanmadigim icin bilemiyecem (zaten yukardaki de klasik uyari boyle durumda soyliip kaciorum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Lethe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 hayda sen niye kullanmıyon cık cık halbüki listemdeki tüm şarkıları da sen göndermişin ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar