Dralnu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ben monitörümü değiştirdim; kullandığım çözünürlük 1280x1024 ten 1920x1200 e geçince önce ekran kartı driverı aptal hatalar vermeye başladı (yanıt vermeyi durdurdu ve bu durumdan başarıyla kurtuldu - vista ultimate), bunun üstüne driverı update ettim (8600 gts - forceware 169.25 şuan). bu sefer de sistem çökmeleri başladı (wow oynarken görüntü, bazen bozularak, donması şeklinde). monitörüm philips 240BW, çift dvi girişli olduğu için ekran kartı, dvi dönüştürücüsü takılı analog kabloyla bağlı (kablo da hama, bundle geleni kullanmadım elimde bu varken). durum böyleyken sizce sorun nedir ? yeni bir ekran kartı bu sorunu çözer mi (yüksek çözünürlükte fps kaybından şikayetçiyim zaten, değiştirmeye meğilliyim) ? çözerse alırken nelere dikkat etmek lazım, çözmezse ne çözer ? ps: yeni arama sisteminin yetersizliğinden bakmadım pek, varsa çözümü olan thread hatırladığınız linkleyin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Monitor driverlarını yükledinmi? cok malc bi soru sanırım ama bendeim ciddi moire sorunum vardı driveı yükledikten sonra gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hayır yüklemedim ehuah deneyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Cuce said: Monitor driverlarını yükledinmi? cok malc bi soru sanırım ama bendeim ciddi moire sorunum vardı driveı yükledikten sonra gecti. Sarhoş musun cüce:) Ağız kaymış abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 heceler yer değiştirmiş ben-im-de= bendeim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 driverla gelen smartcontrol programında phase/pitch ayarlarıyla oynadıktan sonra sorun kalmadı gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Behold before my ultimate wisdom, Bask in my glory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 de baglacini ayri yazmayi birak, kelimenin icine sokmussun, ustune glory filan diye gelme cuce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 yalnız garip problemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar