Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ban yedim, çok koydu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.emoturkey.com

sitesinde ayar verirkene millete, ki ev arkadaşımla bütün gece bir güzel dalga geçerek ayar veriyorduk ki admine denk geldik. Adamla dalga geçince adam ban attı.

Ban sebebi:

Saçma sensin, salakta sensin.

Yazısıyla karşılaştım. Offf çok koydu lan. Cevap hakkı tanımadılar. Moralim bozuldu. Ama daha dalga geçecektim ben ya :((. Oysa küfretmemiştim sadece salak demiştim :(. Ama adminmiş adam aşklsdşlkaslşdasşlkd.

Offf kimse beni anlamıyor. Ölmek istiyorum. Hayat bombok onu söylemeye bile gerek yok :(.
Mesaj tarihi:
ban yedim, tadıda kötüydü zaten off salak dedim beni anlamadı hiç aynı dili konuşamıyoruz.. postlar da yavaş gidiyor zaten, adminler cevap hakkı tanımıyor;

ölmek istiyorum :(
Mesaj tarihi:
Thaumiel said:
Herkes bana emo deyip duruyor kahretsin dostum ölmek istiyorum :(.

sorunlarının çözümü:

önce gidiosun rexx'e ordan 2 tane şişman gotik kız buluosun yavşlıosun bunlarda şişman oldugu için erkek eli değemdiği için bunlara hemen geliyolar senle alıyosn indiriyosun moda sahile 3 tane dimitro kapulo alyıosun içiosunuz yiyişiosunz sonra beni arıosun 2 alt sokağa inip pijamalı bir şekilde biirrrrrrrrr temiz dövüyorum sizi. Sonra teker teker yanaklarınızdan öpüp bindiriyorum sizi araçlarınıza böylece artık ''arınmış oluyosunuz''.

Didik : Ayar postu değildir
  • Yeni Oluştur...