wEll Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ya böyle bir imkan var mı.. sanki duymustum böyle birşey.. mesela 100 milyonluk ticketın var. gidip bir yere bunları verip atıyorum 90 milyon direk nakit para olarak alabiliyormusun.. evet acil nakite ihtiyacım var isteyen olursa 10 milyonluk zararla size bile satabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ne ticketı bu food ? otobüs sdf nerelerde geçiyor bide :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 yemek için işte... neredeyse heryerde geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 restoranlar alır yahu tanıdık falan varsa 10 ytl ucuza verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 nerdesin alayım ben:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 arkadaslar 264 milyonluk ticketım var 250 milyona satıyorum istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Abi nedir bu biri anlatabilir mi? Yani heryerde geçen hediye kuponu nasıl olabiliyor? Nerden bulunuyor bu heryerde geçen hediye kuponları? Her yerde derken ne kadar her yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 firmalar çalışanlarına veriyo yemek yesin diye. sodexho, ticket falan varya bütün restoranlarda resmi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Heryerde geçmez anlaşmalı olan yerlerde genelde lokantların kapılarında olur amblemleri bide bunların abileri var passkart ticket gibi ama kredi kartı sadece yemek yemek icin anlasmalı yerlerden gene iş vereniniz her ay belirli bi miktar yuklerse kartınıza paşalar gibi.. bi nevi kontor kart olarakta bakılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ticket rest. denen bi olay var sodexho filan firma bu bole bunalr restoranalrla anlasiyorlar sonra cakal isverenelr bunlardan ticket aliyor topluca ve yemek parasi yerine calisanalra veriyor bu sayede baya bir vergi indiriminden faydalaniyorlar her ay atiyorum gunde 5ytl den 100ytl lik ticker veriyor calisana bole bi sekilde bunu elde eden arkadaslarda nakite cevirmeye calisiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 al 2 arkadaşını götür mc danıldsa veya starbaks vs. siz bana verin paralarınızı ben ticketla veriyim de. Tickettan birhaber olan arkları seç özellikle bilenler yemiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 wEll said: mesela 100 milyonluk ticketın var. gidip bir yere bunları verip atıyorum 90 milyon direk nakit para olarak alabiliyormusun.. 260ytlliği 235 e falan gider demek oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar