Aytoz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ya ikinci topic olcak ama yardıma ihtiyacım war adsl corecess modemim war 128k bağlantım war ve kadıköydeyim. bi süredir hiç bi net sitesine giremiorum. beşyüz kere denedim şansa paticiğe girdi dns'e ve modemime ping atıom gayet net cevap gelio, ayrıca bana ping atılınca da cevap verio modem, ama hiçbi siteyi açmıo. sitelere ping atınca da ping exe dosyası simsiyah duruyo bi işlem yapmıo bile. sorunun ne olabiliceğini bilen warsa lütfen bi yardım etsin çıldırmak üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dmeour Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bir süredir aynı sorun bende de vardı. Şimdi tam geçmese de yavaş yavaş geçiyor sanki, en azından siteleri zor da olsa açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 up nolur yardım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Ya sızın orda serverda sorun wardır yada sen modem ayarlarında bıse yanlıs yapmıssındır fakat senın gıbı olanlar war sanırım orda bıseler war 124 ara sor kufur et -,-[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 muhaha bi kere aradım adamları tatil günü bizim kapıcı gibi konuşan bi adam çıktı bişeyler sordum adam kemküm etti ondan sonra "yauw gardaşım bizim arkadaşlar ne diosa ööledir, ben bilemiorum şimdi bişey söyleyemem. arif war o gelsin ona sor" bir telekom klasiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 :lol:[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar