SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=105710 adresinden Gundam 00'a oy atıyorsunuz. Herşey için teşekkür ederim. Şu an itibariyle 3 oya ihtiyaç var. (oy veren arkadaşlara hibe anime gönderilecektir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Divxplanet out, Yedincigemi in! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 hile var pls attım bi oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 oyu gönderdim. @SturmVogel, initial D adlı bir anime var. ...ve sanırım arabacı mantiletisinde olduğu ve konusunun diğer animelere nazaran güçlü olmamasından dolayı dolayı kimse bu animeye alt yazı hazırlamıyor. Acaba bu film için alt yazı hazırlama gibi bir düşüncesi olan grup ya da kişi varmıdır. Kısacası bu konu hakkında bilgin var mı? =) Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Tron said: oyu gönderdim. @SturmVogel, initial D adlı bir anime var. ...ve sanırım arabacı mantiletisinde olduğu ve konusunun diğer animelere nazaran güçlü olmamasından dolayı dolayı kimse bu animeye alt yazı hazırlamıyor. Acaba bu film için alt yazı hazırlama gibi bir düşüncesi olan grup ya da kişi varmıdır. Kısacası bu konu hakkında bilgin var mı? =) Teşekkürler... benim bir arkadaşım Initial D Live Action filmini çevirmişti ona mesaj atarım serisiyle ilgili. Oy için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Akuma_Blade ricasıyla verdim oyumu. kendisine burdan selamlar (: ayrıca yedinci gemiyi de takip ediyoruz. şiddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 You have already voted in this poll terazi sol altta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar