Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rpcraft

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında bunu yazıp yazmama konusunda baya şüpheliydim, ama düşündüm ki moderatörler pek birşey demezler reklam konusunda, eh ? Sonuçta çok fazla site de yok türk-FK ile ilgilenen zaten, pati de anateması FK olan bir yer değil. Fazla bile uzattım giriş için, her neyse;

Rpcraft iki seneye yakındır kurulu olan bir site. Her ne kadar uzun süredir sessiz sakin ilerlesek de, artık yavaş yavaş ortaya çıkmakta olan 4E'nin ayak sesleri ile beraber siteyi Türkiye'de FK konusunda öncü bir forum haline getirmeye çalışıyoruz. Conventionlarda da aktif olmaya başlayan, yakın gelecekte organizasyonlar düzenlenmeye başlayacak sitemizi ziyaret ederseniz ve birkaç yorumda bulunursanız seviniriz.

Saygılarımla.
Mesaj tarihi:
site gözüme çok hoş göründü.

genelde böyle siteler,bi gazla başlayıp, en baştaki "sorc mu döver wizard mı", "alignment nedir" tarzı geyiklere takılıyor,ilerliyemiyor.sizde öyle olmaz umarım.
Mesaj tarihi:
Rpcraft her 4 ayda bir "gaz tükenmesi" yaşayıp en geç bir ay içinde tekrar toparlanır. Site yöneticilerinin ve aktif katılımcıların gazının bir anlık olmadığı, sürekli yenilenebildiği, geçtiğimiz bir yıl içinde defalarca kanıtlanmıştır. Güvenle katılabilirsiniz.

edit. typo
Mesaj tarihi:
Malesef paticik durumu öyle..
Rpcraft icinse adminlerini yuzyuze tanıdıgım ve arkadas oldugum sitesinin genel conceptinin starcraft temasına benzettıgım..icerik olarak basarılı ve genel bilgisi d&d olan guzel bir site diyebilirim..
Mesaj tarihi:
Öğrencisi olduğum Anadolu üniversitesi dahilinde düzenlenen con/an 4 ile ilgili sitenizde yapılan yorumlardan katılan şahsın oyundan pek anlamadığı ve ettiği hakaretlerden terbiyesizliği anlaşılıyordu.

Ne olur ne olmaz diyeyim. Önyargımı anlaşıyla karşılayabilirsiniz sanırım.
  • Yeni Oluştur...