Innuendo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Lightning's Blade serverında bulunan lvl 70 tauren shamanımı satıyorum. profları 375 BS ve 365 ENG dir. blacksmith de dirge ve eternium runed blade gibi epic recipeler vardir. axesmithdir, mooncleaver ve black planar edge (tier 2) var. ENG de ise T5 kadar iyi olan 3 tane head epic vardir (resto, elemental ve enchantment - hepsi en iyi gemlerle enchantlarla donatilmistir) zaten 2.4 de gelenler t6 dan iyi ve upgrade etmek icin bunlar gerekiyor. rep durumu ise iyi, nerdeyse her yere exalted. zaten armory de bunlar gorunuyor. resto set zaten armory de gorunuyordur. tabi boss a gore bazi itemler degisebiliyo o yuzden hepsini goremeyebilirsiniz. armory de gorunmeyen ise diger setler ise nerdeyse full epic elemental ve enchantment set. iki set de genellikle kz, za ve heroic epiclerinden olusmaktadir. elemental setinde prince den dagger, neck felan var. kz exalted ring i badgelerle alinan right felan var. offspec olduguna bakmayin ssc/tk gayet yeterli (zaten resto olmadigim zaman elemental giriyorum raidlere) enchantment seti ise tier 2 bs craft i ile shamana gore oyundaki en iyi offhandlerden fury var. 2h olarak bs tier 2 mooncleaver var. pek pvp yapmadigimdan sadece bu specde pvp itemleri var. s2 hands ve shoulder bir de s1 chest. romulo's posion vial gibi saglam hit ratingli itemler var raidler icin. bankada 6-7 nether (bs icin lazimlar zaten), heroicden dusen gemler, eng malzemeleri ve 20 den fazla tbc epigi felan var. ayrica 150 tane heroic badge var. patch 2.4 e baya bir hazir gordugunuz gibi. zaten resto, elemental yada ench hepsiyle rahatlikla ssc/tk yapabilirsiniz. karakterin ayrica "conqueror" ve "champion of the naaru" gibi titlelari var. 30k honor ve 1k arena puani da duruyor. armory: karakterde turkce harf oldugundan armory linki sorun cikariyor. Çükübük diye aratirsaniz gorursunuz. oyun icinde chari gormek isterseniz gosterebilirim tum gearlari. fiyat olarak 350 ytl istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar