Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Turkcon ile ilgili gelişmeler için.. Turkcon - Sefer Başlangıcı - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Site tasarımları çok hoşuma gitti, içeriği de eklediklerinde görücez bakalım neymiş ne değilmiş, içmekten uyanamayıp gidemediğim bir con daha olamz umarım, FRP oynamak istiyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Abi frpcilerin büyük çoğunluğu uyanamadığı için birçok etkinlik yalan oluyor zaten:/ Bi metucon bu konuda şanslı Gerçi geçen con-an vardı.Oyuncu katılımı iyiydi.Dmlerde iyiydi genel olarak.Çok eğlendik sonuç olarak.Arada patiden birine bile rastladım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Dalga mı geciyosun conan bu seneki efsaneydi hehe. Ayrıca arkadasım convention olsun convention olsun dersiniz sonra metucon'a gelmezsiniz olmuyo oyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Sende mi vardın conanda:D Pazar günkü livedaydım ben birde cumartesi günü wot oyununda vardım.Uluconu halledelim metuconada geliriz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Pazar gunku planescape olmayan live'daydım ben de. Cumartesi battletech'de aero ucuruyodum hehe. Bekleriz efenim o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 MetuCON'a kim gelmiyo ulan? 2008 BKFT tayfasının yarısından çoğu benden daha yeniydi bu sene :) Neyse, ne oldu bu TürkCON hiç ses soluk çıkmıyo adamlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 13-14 ekim tarihlerinde karar kilindi..Yer konusunda Izmir fuari ile tepekule arasinda gidip geliniyor bir cok frp sitesinden gelismeleri takip edebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 neden izmir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar