green_martian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya arkadaslar ben red alert oyniycam oynamam icin ipx istiyo bu oyun, win 98 de sorun yok ancak ben winxp de nasil yuklenir bilmiyorum bi el atarsaniz adim adim gosterirseniz mutlu olurum. tesekkurler.........[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya masaustunde bir simge vardi my computer altinda duruyordu network felan ile iligili ona sag tiklayip en altta properties diyordun sonra 2. tabde iletisim protokolleri var, ordan add diyorsun. 4 tane tur cikiyor, bi de tane birsey var en alttaki galiba gri iki tarafa dogru y sekilde uclari sari.. gorunce anlarsin ona basiyorsun sonra ipx diorsun win 98cd ni istiyo takiyorsun yukluyor ama yanlis olabilir. hic emin degilim sadece aklimda kalan imgelerle yaziyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 winXP'de yardım istemiş arkadaş ağ bağlantılarım, aktif bağlantıya sağ click, özellikler, yükle, iletişim kuralı, ipx uyumlu hede höde. sonra da bir restart. dadaaaaam[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 cooook tesekkurler arkadaslarin baselerini havaya ucururken hep sizi hatirliycam :P saaolun saolun saolun[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar