tunca Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yeni bir sanat tarihi ödeviyle daha katşınızdayım..amaç olayı değişik perspektiflerden görmek başka zevkleri anlamak.. sorulara gelelim.. 1)what is the difference between original paintings and reproductions? 2)what factors affect our perception of paintings? 3)how can art be used to affect our thoughts and behaviors? (üşengeçliğimden çevrmedim türkçeye cevapları türkçe verebilirsiniz..=)) edit:tuncanın account açık kalmış ben ısabella soruyu cevaplayana şeker alıcam hadi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 araştırmaya da üşenmişin gibi geldi bana sanki ödevi burdaki cevaplardan derleyerek yapacaksan kötü. araştırarak yaparsan biraz sanat tarihi öğrenirsin iyi olur kültür vs... alakalı bir bölümde okuyorsun sonuçta. yok ben gerekli araştırmayı yaptım da geldim sadece fikrinizi soruyorum diyorsan pardon edit: ayrca ingilizce bilmeyenler için (ki var paticikte) 1)orjinal resim ile reprodüksiyon arasındaki farklar nelerdir 2)resimleri nasıl algıladığımızı etkileyen faktörler nelerdir 3)resim sanatı bizim düşünce ve davranışlarımızı etkilecek biçimde nasıl kullanılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 araştırma yaptım 1.5 sayfa sadece göremediklerimi tamamlamak istiyorum.hocanın da isteği başkalarının da görüşlerini alın oldu çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luxie Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 teleute... fgdfgdfg geldiğinde yanıma gelirsen bişiler söliyebilirim bunlar hakkında yani sadece kendi görüşlerim olarak diğer kısmı ztn netten halletmişindir aşırı kültürlüyüm bu konularda biliyosun dsklffsfksfsdklşfskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar