GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Tehlikeli hayvanlı avlamaya ne dersiniz ? Avcılık seviyorsanız ve tehlikeli hayvanlarla uğraşmak isterseniz bu oyunu kesinlike kaçırmayın derim. Oyun Avcılık üzerine yapılmış bir oyun fakat diğer avcılık oyunlarına göre biraz daha farklı. Mesela bu oyunda av yaptıgınız mekanlar vahşi hayvanlarında yaşamış oldukları ormanlarda avcılık yapıyorsunuz. Türü : Sports Yapimci : Activision Value Web Sitesi : N/A Sistem Gereksinim : · Islemci: PIII 1 Ghz · RAM: 256 MB · Ekran Karti: 32 Mb Geforce 3 · Hard Diskdeki Bos Yer (MB): 264 Mb · Ses Karti: Evet · Destekledigi Sistemler: Windows 98/2000/ME/XP Bu olay biraz risk'li oluyor tabi rahat rahat avlanamıyorsunuz. Heran karşınıza bir ayı veya kurt veya kaplan çıkabilir. O yüzden biraz daha stresli bir şekilde oyunu oynamanıza sebep oluyor. Genel itibariyle güzel ve hoş hazırlanmış bir oyun. Avcılık seviyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim. İyi eğlenceler dilerim... Ayrıntılı Bilgi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Hmm fena diilmi$[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! [Bu mesaj ZeuZ tarafından 02 February 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 evet benim çok hoşuma gitti.Oynuyorum en son bi ayı tarafından bozguna uğratıldım :)[signature][hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 kac sidi ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 tek cd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ooo guzeel guzeeel hemen ko$alım maltepe pazarına alalım bi dene :)[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar