Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Bu uyuz şeyden kurtulmanın bi yolu var mı? bıktım yarım saatte bir mesaj gelmesinden, yok 342342'e bilememne yaz yolla herkesten önce "I am legend" izle, yok Feridun Düzağaç'ın yeni albümü çıkmış bi tarafına sok. yeter be!1 Delirtti artık. I am Legend'ı senden önce izledim denyo avea!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sanırım avea'nın online işlem merkezinden kapatılabiliyordu belki telefon yolu ilede yapılıyor olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bulk SMS diyoruz biz bunlara,Çağrı Merkezini arayıp Bulk SMS alımını iptal ettirebilirsin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 KAMPANYA! diye gecenin 2'sinde gelen SMS'lerden ben de bıktım hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar