Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hemstır Ne kadara Patlar?

Sum41

Öne çıkan mesajlar

5 milyon verirsen patlatıyorlar özel..

*!igrencim*

ps:benden önce birileri yapmışsa özür dilerim okumaya üşendim.[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

senin yaptığın başka bir versiyonu olmuş ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada satıcıların her dediğine inanmayın. Tavşan alırken tavşan büyümüyor dediler. Şu anda iki kafesin birleşiminden oluşan bir kafeste zor duruyor. Hemstrıa kemirme taşı aldım kafesi kemiriyor diye. Bunu kemirir dediler.Bir kere kokladı sonra bir hafta yüzüne bile bakmadı taşın. Tavşana verdim o da üzerine işedi eridi taş. Bu arada öneri veriyim: Sakın elma üzüm gibi şekerli meyve veya bisküvi falan verme. Sebze verirken de yıkadıktan sonra biraz kurula öyle ver. Yoksa ishal olabilirmiş.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...