toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bjk haftaya kazanamaz, gs ve fb arasında gecicek yine sampiyonluk mucadelesi. sonunda da biz kazanıcaz insallah :)
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Spastik_Serce said: 1-4 manisa ters yazmışım :P
aytimania Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bjk liderken nsl iki takım arasında geçicek diye düşünüyolar hala anlamıyorum
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sanki 16 puan fark var arada, 1 puan alt tarafı heh.
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 galatasaray her hafta kaybedebilir.. kasımpaşa ya bile yenildik yani..
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Kilit maçlar: Beşiktaş-Fenerbahçe Galatasaray-Fenerbahçe Sivas-Beşiktaş Sivas-Galatasaray
aytimania Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sivas-fenerle oynadı bjk ile oynamadı
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sivas - fb macı oynandı. besiktas kendi sahasında fb ile oynayacak. dolayısı ile kilit maclar; bjk - fb gs - fb sivas - gs sivas - bjk
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 aslında şu 4 maça bakarsak en avantajlı takım sivas:D
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Uyarı için teşekkürler, 2 maçı yanlış yazmışım. Kafa 1 milyon bu aralar... :P
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Khelben said: aslında şu 4 maça bakarsak en avantajlı takım sivas:D evet aynen öyle. içerdeki maçları kazanması şampiyonlugu getirir. insallah olurlar be valla cok sevinirim :)
Burax Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 neyine sevinion aga sivas şampiyon olsa şampiyonlar liginde ne yapabilir ki :( sivas şampiyon olsun ama şampiyonlar ligine gitmesin :F
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Burax said: neyine sevinion aga sivas şampiyon olsa şampiyonlar liginde ne yapabilir ki :( sivas şampiyon olsun ama şampiyonlar ligine gitmesin :F Düşünüyorum da Sivasspor, ŞL'ye kalsa kışın Sivas'a gelecek takımlar baya bir zorlanır.
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Fener'in ilk golü ofsayt , 3. golünden önce faul var... Ulusoy istifa di mi? Kadıköy'de deplasman takımını 1-0 geriye düşürüyosun sonra maç 2-0 oluyor belki ufak bir ihtimal maçı döndürme şansın kalıyor o sırada 3. golü veriyosun faulden. Ne güzel memleket sonrada maç 4-1 oluyor. Yok ben bişey demek istemiyorum , sadece maçta olanları söylüyorum...
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ilk golu bidaha izle, mis gibi sahane otesi bir zamanlama ve ofsaytla alakasi olmayan pozisyon (ligtv.com dan videolig bolumune bi gak gor agla sonra :( ) Faul ise verilir de verilmeyedebilir, her sekilde eze eze oynadi fener, bahane uretmeyin thx.
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ben de dikkatli baktım, ilk gol ofsayt. 3.golde faul var. Ancak Fenerbahçe eze eze oynadı ve galibiyeti hak etti.
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Sivas - Manchester United mesela böle 15 aralık tarihleri civarında 1 metre kar yerde:D
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 önelemeyi gecebilecegini sanmıyorum sivas'ın. ama olsun sampiyon olsunlar eger gs olamayacaksa :)
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Azmodai said: ilk golu bidaha izle, mis gibi sahane otesi bir zamanlama ve ofsaytla alakasi olmayan pozisyon (ligtv.com dan videolig bolumune bi gak gor agla sonra :( ) Faul ise verilir de verilmeyedebilir, her sekilde eze eze oynadi fener, bahane uretmeyin thx. Neden ağlayayım ki? Kendi evinde 3-0 öne geçtikten sonra bizim okul takımı bile eze eze oynar o maçı. Biraz mantık
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 öneleme?fb nin getirdiği puanlardan sonra eleme oynanmaz artık.
khala Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sivas 3 büyüklerden puan alırsa şampiyon olur yatışlar başlamış anadolu klüplerinden
Madcat Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 suBzer0 said: bizim okul takımı go back to your school dude.
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 İlk gol 40 Cm ofsaytmış bu arada... Neyse Fenerlilerle tartışmaya girilmez , futbol onlar için sadece gol olduğu için...
Öne çıkan mesajlar