Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÜÇ,buçuk hakkında :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bildiklerim
yaratıklar hakkında daha geniş bilgi içeren MM olucak
round round nasıl oynadıkları örneklenecek
thieflere trap sense verilmesi düşünülüyor...
damage reduction olayı değişicek diyorlar
büyüler gözden geçicek ve bana görede leveldan daha yüksek olması gereken büyülerin levelı değişicek..
örnek verirsek---> Poly other vs phantasmal killer
ikiside 4 ama biri 2 savele öldürüyor birinde balık yapıyosun adamı ölüyor :P

featler gelicek vede ranger saflara bölüncek deniyor nasıl bilmiyorum..

oyun sisteminde yani 3 editionda görülen saçmalıklar düzeltilmekte görünüyor ama ne kadar başarılı olur bilmiyorum...
Mesaj tarihi:
baya bişi değişecek gibi geliyo bana.
ama beş kuruş para daha vermen. zaten 5-6 tane 3rd edition kitabı aldık. deli gibi kazaa çalıştıracaz gibi görünüyo. zaten kitaplar çıktıktan 1 hafta sora düşer oralara.

bi de bende 3rd edition un yeteri kadar playtest edilmediği izlenimi uyandı. misal haste zaten güçlüydü iki büyü birden yapılmasına izin verdiği için. bir de quicken spell yapılınca 3 büyü yapılıyo. bi de twin spell yapınca kendinden geçiyo. twinin bir güçsüzü var bir round sora geliyo büyü aynı şekilde. yani iki round içinde aynı hedefe 8-10 tane fireball atabiliyo yüksek seviye bir büyücü.

bi de wizards ın sitesine girerseniz dnd => revision spotlights bölümünde baya bişeyler yazmışlar.

son olarak DMG de City of Brass ne alaka onu anlayamadım. manual of planes'i DMG ye mi koyuyolar???[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Mesaj tarihi:
bi arkadaş var benim, gertekli gereksiz herşeyi alıp duruyo(epic level handbukmuşta falan)
3rd edi düzeltme amaçlı bişey. misalen hançer ve büyükkılıcı aynı zaman zarfı içerisinde çıkarmak kalkıyo, parry skilli konuyo, kombattaki bozukluklar gideriliyo vs vs vs
3rd edi zaten alanlar içinse... ya amazon.com dan alacaksız(45-50 dolardan 30a iniyo), ya kazaadan kasacaksınız, ya bu kitap(lar)dan işkillenmeyecek birinde fotokopi çektireceksiniz, ya da yakın arkadaşınızdan bol bol sömüreceksiniz
en ekonomiği fotokopi gibi görünüyo, resimler olmasa da olur[hline]Civciv çıkacakkuş çıkacak
Mesaj tarihi:
Soylemek zor ama ad&d nin sonu belli artik hikayesnin sonu gelmek uzere saga sistemi gelistirildikten ve ayrintilandiktan sonra ad&d nin yerini alicak ama o zamana kadar 3rd edition yeterli olucaktir kanma yani....

Take care...[hline]A little less conversation a little more action please
  • Yeni Oluştur...