ivan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Şimdi SWGyi yükledim, Eclipse serverında rebel olarak oynamayı düşünüyorum. Yardım edebilecek arkadaşlar kimlerdir aceba? Teşekkürler..[signature][hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Hoşgeldin.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 imperial ol bence oyunda impler fazlalaşmalı devvo, beyaznoc, ogoed, arnaviscaa, toi ye felam tell atarsan yardimci olurlar[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant... Still Prog: Entertainer & Fencer Next: dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 sne şaşırdın mı lol LONG LIVE REBELLION LONG LIVE REPUBLIC ![signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 tell sne de yardim etsin sana recruiter sifatiylan[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar