Zheld Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 I love boobs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ya ben anlamıyorum neden bu dizilerde türbanlı tipler yok.ülkenin gerçeği bu değilmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 az klasın orgazm oluyordum açık fotolardan, uff tecavüz duygum geldi.. lan burda da mı sansür be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanity Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 zuahah şebnem ferah ın dekolte sansürüyle şeriat geliyormuş kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sg-1 said: Başbakan daha bikaç hafta önce demedi mi, "gazetelerinize çıplak kadın resmi basıyorsunuz, biz bişey diyo muyuz" diye, onun manası "kaldırın o çıplak resimleri" demek işte. Başbakan böyle konuşursa filmlerin afişleri de indirilir, kadının çeyrek bile görünmeyen memesi de sansürlenir. Sonra "şeriat geliyor lolz" olur, olay münferit sayılır. Bizim ampül liboşlarının aklını seveyim. Örnek: Şekil 1-A => Vanity said: zuahah şebnem ferah ın dekolte sansürüyle şeriat geliyormuş kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Vanity said: zuahah şebnem ferah ın dekolte sansürüyle şeriat geliyormuş kaçın zırt diye çıkmaz di mi? mantıklı olsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 hemen demedik canım siz de bo_unu çıkarmayın yavaş yavaş sinsi sinsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 salakca bir provokasyon ornegi.zaten dizide bi suru dekolteli hatun var.sirf dizinin reklami olsun diye, zaten bi halta da benzemiyor guya komedi dizisi.2 sene once baya komikti gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 aman ne yaparlarsa yapsınlar ya. ne halleri var sa görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Theridone said: matama said: azdirdi bu beni gidiyimde turbansiz bir kiza tecavuz edeyim!! off bunu dedin ya tahrik ettin beni de. Bende çıkayım dışarı buLurum eLbet birini ben de ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar