endless_night Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 1900 team ve 1900 personal rating var realmdeki problemlerden dolayı migrate atıcam ve bu takımıda götürmek istiyorum üstünde malum personal işime yarıycak weapon alcam ama 1 hafta beklemek istemiyorum burda götürme şansım varmıdır hiç daha önce duymamıştım yada denememiştim bilen varmı bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 5 gun daha sabret bence risk almaya degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 oyle bi sansin yok migrate edersen o takim seninle gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 takım senle gelmez sakın öyle bir hata etme. bekle çarşamba al silahını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar