Dunedain Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Bu yapılabilir mi ? outlookdada kalsın istiyorum mailler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 simdi istedigin sey ile bahsettigin sey apayri. misal gmail hesabin icin outlook kullaniyorsan, pop degil de IMAP olarak baglanirsan sunucudan kopyasini indirmemis olursun mailin. yok baska bir server'daysan da gelen maillerini gmail'e de yollamak istiyorsan yeni bir kural (rule) ile onu kolayca halledebilirsin. az biraz ayarlara bakinirsan office outlook'da cok kullanici dostu bir yaklasimi var, zorlanmazsin. (ingilizcesi rules and alerts) edik: bugun cok abuk mesajlar yaziyorum niyeyse, konu butunlugu yok gibin birsey mesajin bolumleri arasinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Hımm şu an ayrı bir email serverından ve hesabından gmail hesabıma aktarma yapmak istiyorum dediğin ayarlara bakarım. Da spesifik olarak nerye bakcagımı söyleyebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ya aslinda bu yapacagin hic de optimize bir is degil. aslinda bunu sunucu ayarlarindan yapman lazim. yapamadigini dusunerek buradan yapiyoruz. sen her maili once sunucudan alacak, sonra baska bir adrese gondermesi icin sunucuya geri yollayacaksin. office 2003 outlook tools rules and alerts new rule start from blank rule - check messages when they arrive (next) where my name is in to or cc box (next) forward it to people in the hedehodo list (altta listeye tiklayip kendi mailini yaz, sonra next) bir daha next finish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 çok sağol :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar