SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 İyi günler Bilmediğim bir konu hakkında patilerden yardım istiyorum (spor bölümünde extrem sporlarla ilgilenen arkadaş yok gibi , konu araya gitmesin diye buraya yazıyorum kusura bakmayın) Excite Bike oyununu çok severdim vakti zamanında, tesadüf bu ya , bu oyuna olduka benzeyen fakat sıra sıra yapılan bir spor görmüştüm 1998'de Eurosport ekranlarında. Her hafta takipçisi olmuştum. Şimdi kapalı bir spor salonunu gözünüzün önüne getirin. Buraya çeşitli variller, yaylı trampleynler, basamaklar, kayalar, düz tahta kiriş köprüler ve hatta dev çanak antenler var. Amaç YERE 3 KEREDEN FAZLA BASMADAN etabı en kısa sürede bitirmek. Ama düz bir yol bile olmadığı için bu hemen biten bir spor değil ve yere basma korkusu gerçek bir adrenalin. Bu spor nedir, ismini arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 moto trial (evet başka triallar da var) en kral adamlar ise (evet senin de duyduğun budur büyük ihtimalle) adam raga (gas gas takımından) ve toni bou (montesa honda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Budur , teşekkürler @dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 "yerden yüksek" ağhıağhaığaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 dasaaa'da yıllardır bu sporu yapıyor sanki. adsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 yıllardır biliyorum dileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar