ColorDead Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Uzun Süredir İşlerimin Yogunlugundan Dolayı Giremiyorum Bu Sebeple Acc yi Satmaya Karar Verdim Realm : Twisting Nether Faction : Horde Irk : Tauren Class : Durid Level : 70 İsim : Gilraen Gilraen Armory Moonkin Oynamayı Seviyordum Bu Yüzden Armoryden Baktıgınızıda Moonkin İtemlerini Görebilirsiniz Bunlara Artı S1 Heal Gear da Mevcut Bankasında Artı Karazhah Dropları Ve Biraz Feral İtemide Var Skilleri Lw ve Skining üstünde 1500g dan fazla parada var artı satılcak itemlerle 2000g ı rahat gecer yaklasık 2 aydır oynamıyorum kapalı o sebeple acc su an Alan arkadaş actırır artık. [hr] Realm : Burning Blade Faction : Horde Irk : Troll Class : Hunter Level : 70 İsim : Bendesenin Bendesenin Armory Aynı Acc deki Diger Karakterim Armoryden Bakabilirsiniz Üstündekilere Charlar Transfere Açık Durumdalar İstanbul Yada Ankaraya Elden Satış Yapabilirim İlgilenen Arkadaşlarla Konuşabiliriz Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar