Sovereign Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paranın suyunu çekmiş olmasından dolayı.. hayallerimi süsleyen bu organizasyona gidemeyeceğime inanabiliyor musunuz? Dünyanın BÜTÜN en iyi DJ'lerinin toplandığı Miami'ye gitmek için gereken 1000 doları bulamadım. Ağlamak istiyorum. Ultra Music Festival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 böeeh o ne lineup be nası haberim olmamış benim bundan.müzipe doyarsın 2 hafta müzik dinlemezsin öyle diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bu kadar DJ varmiymis yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Abi kim var kim yok burda azım açık baktım ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bu kadar dj dediğin tekrar baktığım zaman kendi türünde 1 numara olanlar dışında bir sürü mis gibi dj eksik o line-upta ama yeter zaten. ne bilim bi sander bi hernan bi yoji bi eddie yok. belki de vardır o karambolde ben görememişimdir mümkün=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ercik yok bi kere, gitmem ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 abi kim yokki.. Sander de var ayrıcana görmemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 şalter yok bu listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 bizim osman abi de yok listede ama o gocunmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar