dieevil Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Gayet acık sanırım .Bır urun alıcam ve pıyasada en ucuz burda buldum .Daha once alısverıs yapan oldumu dusuncelere nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 arkadaşım aldı. stokta yok diye bi kaç gün beklettiler tek sorunu o oldu ama bildiğim kadarıyla güvenilir bi yer. kapıda ödeme olayı falanda hoş öyle bişey seçersen zate isterse güvenilmez olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Ben 2 kez alışveriş yaptım ilkinde çok hızlı şekilde teslim ettiler 2.deyse baya beklettiler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Çok seviyom ben. Bir şey alacak oldum mu ilk baktığım yerlerden. Anakart alıyordum, dedim rev 2.0 var ise daha iyi olur. Adamlar isteğim üzerine 1 gün beklettiler ama rev 2.0 gönderdiler. 2 ya da 3 kez alışveriş yaptım. Memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar