Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Migren

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

20 yaşına kadar başımın bir kere bile ağırdını hatırlamam bigun unideki arklarım yanına gittim aydına have değişimi + gittiğim yerin yuksek olusu nedeniyle 2. gunu oluyorum zannettim bilgisayar basında otururken (kafede) birde heryerim uyusmaya fln basladı panik oldum fln bole eczaneye gittik eczacı .aşşak geçer gibi aferin verdi istanbula geldigimde geri sinüzit oldugumu ogrendim sonrasında migren 1 sene ağırıdı başım bu aralar iyiyim ama soyle diyim deneyimlerimden yola cıkarak

-Reflü baş ağrısı ve sinuziti tetikliyor.Benim midem ağırmaya başladığında başımda arıyor belki psikolojiktir ama bunu doğrulayan doktorlar yani yediklere dikkat etmek gerekiyor.
-Hiç bi ilaç fayda etmiyor ya kendinizi ilaç alınca gecicek diye şartlandırıp kafanızda bitiriceksiniz olayı yoksa hiç bi faydası yok.
-1 sene sonunda ağrılarımı kafaya takmamaya başladım ağrırsa ağırsın ne olucak psikolojisini benimsedim iyide geldi ağrıyor arada aldırmıyorum kendilinde geçiyor yada meşgul olucak bişiler bulmaya çalışıyorum.
-Dediğiniz gibi sesli , ışıklı ortamlar yoruyor.
-Kafa ıslakken dışarı çıkmıyor jöleden bile vazgeçtim.

Ama bence en önemlisi kafada bitirmeniz cidden ağrıları engel olarak görmeyin aksine böle bi hastalığınız varsa hayatınızın bi parçası olarak kabul etmek daha mantıklı niye ağrıyor yada uff gene çok fena başladı başım yerine nasıl olursa geçicek diye düşünmek çok daha yararlı.
Bide bi yerde okuduğumu göre yüz gerdirme ve bazım botoks işlermeri sonucu migrenin geçtiğini söyleyen estetikçiler var belki bakarsınız ilerde hastalığın tedavisi bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...