Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wii(ntsc) +Çip+ 50 oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilanın özü:temiz wii konsol+wiikey chip+50 oyun. gayet sorunsuz kutusu kitapçıkları duruyo.

Fiyat: pazarlıklı 350 pazarlıksız 300 : p

Ciddi olarak almayı düşünenler için ilanın geyik kısmı:

kutusu ıvır zıvır bütün aksesuarlar duruyo. alet gayet temiz. sırf sports pack oyunu bile haftalarca oynanabilir tek başına. çip taktırmayıp oyunlarada para vermeye kıyamayıp aylarca sports pack oynayan pek çok insan okudum.

orjinal wii key chipli. wii key chip update edilebilmekte ve bildiğim kadarıyla piyasada çalıştıramadığı backup oyun yok.(yanlışım varsa düzeltin).

5 dolar değerinde opera web browser yüklü wirellesiniz varsa televiyonunuzdan internete girip surf yapabilirsiniz. youtube videolarını falan tvde izlemek(bnim gibi youtubedan animeleri bölüm bölüm izliyosanız mesela)hoş oluyo. ayrıca 5 dolarlık puanımda hesabımda duruyı virtua consoldan istediğiniz nostaljik bi oyunu indirip oynayabilirsiniz bu puan sayesinde.

50 oyunun tamamını yazmıcam, çok yeni oyunlar değiller açıkçası ama oyun listesindeki öne çıkan oyunlar: (tümü back up)

wii sports(bütün wiilerden çıkmakta kendisi)
red steel
resident evil
rayman
legend of zelda
splinter cell
madal of honour
nfs carbon
trauma center
far cry
monster truck
excite truck
cooking mama
super paper mario
carnival games
fifa 2008

50 oyun içinde yazmadıklarım arasındada hoş oyunlar var ama çöp sayılabilcek kadar kötü olanlarda var.

gitti gidiyorda doğu bankta falan şu sıralar çipsiz ntsc wiilerin fiyatları 350-400 arası çiplilerde 450 falan. garantili pal wiilerin fiyatları ise extreme market açılış kampanyaları dışında 550-600 ytl arası.

çip taktırdığınızda garantisi gideceği için çip taktırmayı falan düşünüyosanız garantisiz makine almak daha mantıklı .

makinemde herhangi bir arıza çizik hor kullanılmışlık söz konusu değil. çok fazla kullanılmadı .aldığım yer 1 sene bizim garantimiz altında demişti :) tabi bu sözünü ne kdr hatırlar bilemicem.

özel msjdan bu topic altından veya msn adresim

Mesaj tarihi:
@kertenkel 1er tane evet.

@doruk evet scart girişinden oynayabilirsin. ama televizyonun çok eski bi televizyonsa siyah beyaz çalışır. biizm salondaki 3 yıllık sony tvde normal çalışıyo ama odamdaki 10 küsür yıllık vestel efsane tvde siyah beyaz çalışıyo.

kuzenimin evindeki 5 yıllık vestel tvdede sorunsuz çalışıyo.

tvnin markasını modelini falan söylersen multisystem olup olmadığını öğrenebiliriz sanırım.
Mesaj tarihi:
valla bizim televizyonun biri philips matchline 70 ekran 100hz

benim odamdaki cosmos diye 50 ekran bişi bilmiyorum kaç yıllık

ntsc olmasının dezavantajı nedir? büyük bi dezavantajı yoksa almayı düşünebilirim
Mesaj tarihi:
ntsc olmasının tek dezavantajı bildiğim kadarıyla multisistem olmayan tvlerde siyah beyaz çalışması. philips matchline serisine gözattımda 100 hz olupta multisystem olmayana rastlamadım. geri alırım zaten o konuda bi sorun çıkması durumunda sat kaç durumu yok.

ntsc nin avantajı ise oyunların genelde önce ntsc versiyonlarının çıkması internete ilk olarak bunların isolarının düşmesi. pal olanlar aylar sonra çıkabiliyo(mmolarda avrupa serverlarının daha sonra açılması gibi) .
benim bildiğim veya karşılaştığım başka bi avantaj veya dezavantaj yok.
  • Yeni Oluştur...