Mix Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 selam ipden frozen throne oynamak icin bir program varmis.ufak bi arama yaptim forumlarda bulamadim. adini bilen, indirecek yer söyleyen varsa cok iyi olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 biraz dahaaradim ve lancraft diye bisey buldum aradigim program buydu galiba. ama bundada serveri aciyorum arkadasim benim ipmi yaziyor fakat bulamiyor. portla oynamadik hic[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hangi servera? orjinal degil oyunum battle netten oynamak icin orjinal gerekiyomus. eger alırsam hem reign of chaos hemde frozen throne mu almam gerek yoksa sadece frozen throne yeter mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Sen versıyonunu 1.14 ve 1.14b yap sana turk server ip werıcem bıde 1 kac program zabaha kadar oynarsınız k? bana hber wer ona gore sana bu prog. yollıcam msn warsa sole[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 benimki 1.14 zaten msn yok ama arkadasinkinden baglanirim gecici sure. bu serverin adresi nedir? [Bu mesaj -Mix- tarafından 01 February 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 lancraft ile yapıyorduk vaktinde, o zaman da sorun çıkarmıştı benim campaign i bozmuştu[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yeni bi topic acmislar. bana yardimci oldu cok suan yuklemekteyim dosyalari. lancraftla ilgili bisey yok mazide kalmıs o program :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar