Nagaroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Merhaba , eve online account yada karakteri istiyorum (transfer edilebilir). SP sinin çok çok fazla olmasına gerek yok , caldari olması tercihim sp si 5 - 10m(pvp) civarında olması yeterli. Satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen bana istedikleri fiyatı ve karakterleri ile ilgili ayrıntılı bilgiyi pm den atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 BloodMaster satiyodu en son ozel mesaj atabilirsin ne oldu ne bitti bilmiyorum guzel temiz chari var 10m sp vs detaylari satmadiysa ondan alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagaroth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Sağol ilgilendiğin için , evet konuyu açmadan önce onu gördüm mesaj attım bugün , bakalım satmadıysa hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar