64theLast Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 arakdaşlar. oyuna girdigimden 5 dakika sora ekrana xtrap hata sı geliYor we pc reset atıyor. oyunu defelarca sildim.yukledim deişmedi. Format atsam düzelirmi bilmiyorum ama format atmam mumkun deil. Bana bunu çöüzümünü formatsız önere bilirmisinz ? xtrap hata weriyor ardından pc reset atıyorda. Gına geldi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 oyunda düpe yapanları falan engellemek için japonların yaptığı bir yazılım var onun yüzünden hata veriyor sanırsam.malis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
64theLast Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 düpe yapanlar zzz ne düpesi yaa ben buzaman kdr pp dısında üniqe cıkaramadım 64 den yokarı char kasamadım düpeyi nasıl bilicem.. admlar beni bu şekilde engelliolar ozman. öyleise.. has bin allahhh deli oldum kaç gundur yaff bunu çözmem lasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 çar sağlam mı senin çok iyise de olabiliyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 malis açıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 malis tadında bir hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faLcon_35 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ya ta$ak bi yanada harbi bendede var o sorun ama 5dkda bir degil her saat ba$ı saati sürekli ileri geri almaktan anam agladı aqu bazen unutuom dalıyom, pat pc restart >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 taşak hangi yana sağ mı sol mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
64theLast Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ben çzödüm olayı benim hp yazıcı warmıs onadn kaynaklanıyormus. düzeldi şimdi. bazı arklarımda Msn plus java skypi fln warmıs onları silmip düzeltmişler.. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 iyi forumlar aga sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 skypiX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 tuzak varmış tuzak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar