Maedhros Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 2.200 tlyi geçmeyecek şekilde bi laptop önerisi istiyorum beyler. Fiyat performans açısından iyi bildiğiniz ürünleri söylerseniz sevinirim. Çok ağır olmasın. Yeni çıkan oyunlar low ayarda oynanabilsin. Pili uzun gitsin. Bozulduğunda servisi falan iyi olsun. 15.4 inç olma zorunluluğu yok. Var mıdır böle bi laptop bildiğiniz ? smiling smiley şöle bişi buldum ama istediğim gibi değil 3 kg malzemesi iyi değil sanırım duyduğum kadarıyla servisi hakkında bilgim yok ayrıca. bşi daha sorucam ayrıca bu bagımsız olmayan ekran kartlarında istediğim zaman bagımsız olan kısmını kullansın diğerini kullanmasın diyebiliyomuyum bu üstteki linkteki gibi kartlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben zamanında bir topic açmıştım du bulim. ahanda buldum bu arada şuanki aklım olsa şunu alırdım söyliyim. süper bir alet. fiyatta şuan verdiğim sitede acayip düşük. kaçırma derim. bulamassın hiçbir yerde böyle özelliklerde bu fiyata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Kafam baya karışık aslında ya Lgden çekiniyorum bu sitede 2den 1.6ya düşmesiyle dahada çekindim :) Aslında benim istediğim elden almak mağazadan netten sipariş falan uraşmak istemiyorum ama önce alıcağım ürünü bile bulamadım.Bu kadar çok ayrıntı olunca kasıyo :) 400civarına bi desktop toplasam 1 lira civarına bi laptopmu alsam işimi görücek napsam.of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 lg laptop piyasasın da biraz yeni evet fakat kendini gerçekten cok kanıtladı. laptopun tasarımları birde çok şık söylim. diyorum ya benim şuanki aklım olsa direkt hiçbirşey düşünmeden o gösterdiğim lg'i alırım. aynı modeli başka sitelerdeki fiyatınada bakmanı öneririm. şuan kampanya var kaçırma, üzülürsün sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Donanim yazilim bolumundede sormussun, oraya yazmistim cevap istersen bi bak. Bu arada mayhem in gosterdigi lg nin fiyati 1600 ise hakikaten oldukca guzel bi firsat. Baya bi akil celdirici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 lg kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 öle bi annatınki lgnin sahibi babanmış gibi hehe :) çok kararsızım valla işte bu diyebiliceğim bişey çıkmadı daha karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 1.400-1.500'a da var aynı model ben de lg alıcaktım ordan biliyorum... yazarsan model numarasını çıkıyor google'da Mayhem said: ben zamanında bir topic açmıştım du bulim. ahanda buldum bu arada şuanki aklım olsa şunu alırdım söyliyim. süper bir alet. fiyatta şuan verdiğim sitede acayip düşük. kaçırma derim. bulamassın hiçbir yerde böyle özelliklerde bu fiyata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 bu nasıl asus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar