Logi Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 EU, Wildhammer sunucusunda horde tarafında olan biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 burning legiondayım ilk defa duydum serverin adını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 herkes oraya gidiyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sen farklıyım dedim orda açtın :) ölemi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sunucu önerdi bana güzel wow, wildhammer çıktı, açtım. farklı olmak gibi bir amacım yoktu. neyse yok sanırım wildhammer da oynayan türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 türk ağırlıklı serverlar magterion burning legion fln filn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Wowjutsu Istanbul ve Turx diye iki guild gösteriyor Wildhammerda, ikisi de alliancemış gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Evet alliance tarafında Türk nüfusu ciddi yoğun. 5-6 Türk guild'i var hepsi İstanbul guildinden çıkma toplamda 300-400 türk oyuncu vardır sanırım. İstanbul ( 2006 da kuruldu) Turx Evade ( Veritas adlı Türk guild'i ile birleştiler yabancı türk karışımı) Veritas Kuva-i Milliye Destan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bzim server chromaggus horde tarafındayım bizdede sayı fena değil ally tarafındada var baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 wildhammerda turx te istanbul guildinden gelenler olduğu doğru ama hepsi değil %50 diyelim. +wowjutsuya göre o sıralama TURX . . . . . ISTANBUL gibi olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar