Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kredi kartı seçimi

Xayder

Öne çıkan mesajlar

ben de almicam diye yıllarca inat ettikten sonra bonus aldım, limitini 1000 ytl yaptım her ihtimale karşı :D neredeyse her yerde biz 3 taksit yapıyoruz bonus da +3 taksit yapıyo felan diyorlar, ben taksit seven bi insan değilim gerçi pek kullanmıyorum ekstrasını. tabii bu giyim yemek tarzı alışverişler için, vatan bilgisayar vs yerlerden çok alışveriş yapacaksan en iyisi card finans. ama bonus da iyidir. bi de biriken bonusla ödeme yapınca çalan bonus müziğini seviyorum ben ya :P
Sosyal ağlarda paylaş

banka kartı alacağım 2 gün sonra ekstre 7 gün sonra(istemeden) kredi kartı ve tam 35 gün sonra ise bnaka kartım geldi. ve banka kartımda ise ne hikmet se 500 ytl avans vermişler . dedim istemiyorum adam diyor ki şurayı burayı ara. adam yerine koymuorlar bile seni ya. selam versen eline kredi kartı tutuşturuyorlar. namuslu kişiyiyz ya kredi kartı+500 ytl avanlar. çok üç kağıtçılar ya bunlar.

garanti bankası hayır. özellikle bonus dışında kart almayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ce üç kağıtcı olmuşlar bunlar ta otogar a giderken adam kapıda sorar abi nereye diye aynı onun gibi kredi kartı var mı yok sa verin bir tane diye emi,r verecekler artık.

kredi kartı alınca mutlaka bir kazık yiyiyoruz veya yiyorum ama işin garibi kazığı 2-3 ay sonta far ediyorsun.

kredi kartı benden uzak dursun. özellikle bonus. alırsam akbank ın ney se onu alacağım. sabancı da yamuk yapmaz herhalde bize
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...