Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 hakkaten accayippimis daha yeni kesfettim.. boyle eski kenan dogulu [o olay nudist klip], tarkan, baris mancolar, gokhan bilmemne ceket giyen amira gibi o adam, karbeyaz sarkisini soyleyen adamin sarkilari falan cok nostaljik ilgiyle dinliyo insan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 lan nası kerim tekini hatırlamazsın infeqted =) kerim tekin söylüyor snow white dır rose u söyleyen[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 geçen gece de seden gürel - bum bum bum [hani şu herkesin kafada beyaz mantar gibi şey olan klip], ahmet - ah canım vah canım, oya bora falan çaldı ilginçti yani eskimiş klipler[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 geçen gece halisünasyon değilse pentagram- bir gördüm o kuşakta. güzel şeyler çalıyolar bazen o saatlerde.. takdir edilesi.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 evet evet pentagramdı.... "Bir" çalıyordu. Hatta sanırsam hergece aynı playlisti çalıyorlar. Hatta vokalisti (Hakan mıydı ismi?) uzun elbisesiyle Zerrin Özer'e benzettim[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lausbub Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 evettt dün bir çalıodu kanal 6da hepsi birrr hepsi haktan korkma ondan bunda.......evet reklamlar falanda sapıtıo o saatte :).[signature][hline]You're a queen, therefore I treat you royal, this is all for you, cause i simply adore you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 seden gürel ve ahmet'e ben de denk geldim. anılarım canlandı. sonra da bum bum bum ağzıma takıldı. o gün bugündür söyleyip duruyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bum bum ne yaw[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ben de pentagram - bir e denk geldim uyumadan önce iyi geldi geçen akşam.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar