SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Şimdi laptopa format çektim, yalnız laptopun ne driver cd'si var ne başka birşeyi, ben bunun driverlerini nereden bulcam verilmemiş alırken, ben de otomatik tanır diye attım ama. Laptop Acer Aspire 9300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Normalde bu makinelerde recovery partition yok mu? Format atip baslattiginda tekrar kurulum seceneklerinden baslamasi gerekirdi benim bildigim. Tabii xp veya vista neyse ms os kurdugunu dusunerek... Eger oyleyse burada ilgili driverlar var(dir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 teşekkür ederim, verdiğin yerde buldum evet, çekiyorum teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 nedemek, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar