DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 popomun resmini koycaktım ama patide bu kadar gay olduğunu görünce vazgeçtim
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hastasıyım ben kendi götümün. süper yani.
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 oha. ne lan bu patideki popoegosu. insan popom güzel dermi lan. ben kendime "uff loblara bak dedirtmem olm". kızlar derse başka tabi :)
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 zaten hiç bi erkek bir başka erkeğin loblarına güzel demez hocam..
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben gördüm diyeni. çok kötü bişey. yapmayın. hayır...
Zheld Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 erkekte popo olmaz göt olur kıç olur popo dediğin pipi gibi birşey 6 yaşından sonra göte terfi eder -göt class:lvl 1; +str9 -cha3
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 önemli olan "göt"e terfi etmemesi zaten. "pipi"de ise durum tam tersi, kesinlikle terfi etmesi gerekiyor.
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Asadaad Vücut temizliği dönen muhabbet bi okadar pis ama.
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben popomu götümü seviyorum biçimi ve sıkılığı ii maşşallah biraz küçük gibi ama olsn.. oy benim canım götüm ya.. sdfsd :D bi kere yannışlıklan bi gız ellediydi sora yüzüme takıp güldüydü galiba beni taciz etti O.o evet.
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 hala garbage a atılmamış başlık,enteresan :P garbage plz
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Lidriel said: Güzel bir g*t Bende gülmedim bakma öle. NİYE. NİYE? niye.
sechil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 evet benim popo manyaklığım vardır gerçektende ila o popoya bakılıcak herkese göre popo kıvamı değişir tabikide ama bana göree bölee top gibii olsa yeterr sıktırmalık ve şaplak atmalık :):)
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 puzuuhauha şaplatmalık popo türü oda güzel ben popomu elletmem :) ama ellerim asdas o konuda hassasım haahafdsafas<:P
sechil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 elliyosan elletceksinde herşey karşılıklıı olmalı bencee
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 aa neden ki ben cidden kötü olurum böle gelcek kız popomu ellicek fln ben tacize uğramış gibi hissederim ondan bence bu olay platonik olsn :)
cocacola Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 öff göte bak diye laf atanlara artık bizde vurdurma seninde olsun diyebilicek hale geldik yani ?
sechil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 eee biz hiç diomuyuz beni taciz ettin die hoşumuza bile gidio :):) ama poposuna elletmeyi seven erkeklerde eminim vardır
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 cocacola said: öff göte bak diye laf atanlara artık bizde vurdurma seninde olsun diyebilicek hale geldik yani ? >:D< aynen öyle dedim ya sevgi yolunda yürürken hatunlar geçti yanımızda 6-7 kişi resmen laf attı ağzım açık baktım hatuna öeeh dedim..kızı görsen alakası yok dersin..yani ilginç bi durum durumlar giderek ilginçleşiyor :)
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sechil said: eee biz hiç diomuyuz beni taciz ettin die hoşumuza bile gidio :):) ama poposuna elletmeyi seven erkeklerde eminim vardır o erkeklerden şüphe ederim şahsen kızların hoşuna gitmesi normalde erkekte düşünemiom ben :S
sechil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Darkwall said: sechil said: eee biz hiç diomuyuz beni taciz ettin die hoşumuza bile gidio :):) ama poposuna elletmeyi seven erkeklerde eminim vardır o erkeklerden şüphe ederim şahsen kızların hoşuna gitmesi normalde erkekte düşünemiom ben :S erkek arkadaşımın çok hoşuna giderdi bazı tanıdığım erkeklerinde hoşuna gidiyor belkide taciz edilmekten hoşlanıyorlar
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 oda güzel =)(tu) ama bana ters (td) taciz edilmektense taciz etmeyi yeğlerim :P
sechil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Darkwall said: oda güzel =)(tu) ama bana ters (td) taciz edilmektense taciz etmeyi yeğlerim :P ehauheuhauheuha al işte tipik erkek :P
Öne çıkan mesajlar