Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekte "güzel popo" sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben popomu götümü seviyorum biçimi ve sıkılığı ii maşşallah biraz küçük gibi ama olsn..
oy benim canım götüm ya.. sdfsd
:D
bi kere yannışlıklan bi gız ellediydi sora yüzüme takıp güldüydü
galiba beni taciz etti O.o
evet.
Mesaj tarihi:
evet benim popo manyaklığım vardır gerçektende ila o popoya bakılıcak herkese göre popo kıvamı değişir tabikide ama bana göree bölee top gibii olsa yeterr sıktırmalık ve şaplak atmalık :):)
Mesaj tarihi:
cocacola said:
öff göte bak diye laf atanlara artık bizde vurdurma seninde olsun diyebilicek hale geldik yani ?

>:D< aynen öyle dedim ya sevgi yolunda yürürken hatunlar geçti yanımızda 6-7 kişi resmen laf attı ağzım açık baktım hatuna öeeh dedim..kızı görsen alakası yok dersin..yani ilginç bi durum durumlar giderek ilginçleşiyor :)
Mesaj tarihi:
sechil said:
eee biz hiç diomuyuz beni taciz ettin die hoşumuza bile gidio :):) ama poposuna elletmeyi seven erkeklerde eminim vardır

o erkeklerden şüphe ederim şahsen kızların hoşuna gitmesi normalde erkekte düşünemiom ben :S
Mesaj tarihi:
Darkwall said:
sechil said:
eee biz hiç diomuyuz beni taciz ettin die hoşumuza bile gidio :):) ama poposuna elletmeyi seven erkeklerde eminim vardır

o erkeklerden şüphe ederim şahsen kızların hoşuna gitmesi normalde erkekte düşünemiom ben :S

erkek arkadaşımın çok hoşuna giderdi bazı tanıdığım erkeklerinde hoşuna gidiyor belkide taciz edilmekten hoşlanıyorlar
  • Yeni Oluştur...